home

Forsiden | Rådgivning | Certificering | Studieture | Profil

Passivhus.dk´s profil

Passivhuskonceptet har megen medvind i udlandet og er også ved at få det i Danmark. Undertegnede har siden 1997 skubbet kraftigt til den danske udvikling gennem artikler, foredrag, guidede studieture og konferencer.


Selskabet Passivhus.dk ApS er stiftet af undertegnede, Søren Pedersen, der tidligere har arbejdet ved Passivhaus Institut i Darmstadt, ved DTU og 5 år hos hos Birch & Krogboe A/S. Siden 2007 er Passivhus.dk et anpartsselskab og siden 2008 ejes Passivhus.dk ApS 100% af holdingselskabet Implementing ApS.

Målet med Passivhus.dk er at rådgive i projekter med vidtgående energimål; til bygherrer, arkitekter og i høj grad også til andre ingeniørfirmaer. Projektering af passivhuse er i høj grad learning by doing, og kun gennem udbredelse af kompetencerne, kan passivhuskonceptet flytte sig fra nicheprodukt til almindelig tilgængelighed.

Passivhus.dk formidler også viden om passivhuse gennem artikler, undervisning og studieture, og certificerer passivhuse. Endelig skal Passivhus.dk sikre kontinuerlig information om passivhuse og relaterede emner uafhængigt af midlertidige projektbevillinger. Derfor bringer Passivhus.dk også gerne dine nyheder.


Søren Pedersen


Søren Pedersen

Til top
Passive House Certifier logo

Passivhus.dk er medlem af International Passive House Association

Passivhuskonceptet »

Med baggrund i totaløkonomi kan bygninger opnå et godt indeklima med 70-80% lavere varmeforbrug.

Mere viden »

Hvordan er viden om passivhuse organiseret i andre lande?

Nyhedsarkiv »

Nyheder og information bragt på passivhus.dk

Kontakt »

Suomeksi »